Email instellingen

Handleiding

Download de PDF handleiding voor de Outlook, Apple Mail, iPad, iPhone, Android, etc.

IMAP/POP3 instellingen

Type verbindingIMAP
GebruikersnaamJe volledige emailadres (zoals john@domeinvoorbeeld.com)
WachtwoordWachtwoord van je emailaccount
Inkomende Serverhostingsecure.email
Inkomende Poorten993In het geval je toch gebruik wilt maken van POP3:
995
Uitgaande Server (smtp)hostingsecure.email
SMTP (Uitgaande) Poort465
SSLSSL moet ‘ AAN‘ om je account correct te kunnen verbinden.
Verificatie / authenticatieVoor zowel inkomende als uitgaande email is wachtwoord authenticatie/verificatie nodig. Gebruik hiervoor altijd je volledige emailadres als je gebruikersnaam met bijbehorend wachtwoord.

Gratis eBook

3 praktische tips voor een snelle website

Een eBook met 3 waardevolle video’s.
Zelfs je webdesigner en online marketeer wisten deze nog niet!

Meer dan duizenden ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

Wacht, neem in ieder geval
het eBook mee

30 tips om direct toe te passen

op je WordPress website.

Meer dan 252 ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

eBook WordPress Website Secrets