WordPress Account maken

Het is handig als je met meerdere mensen in je WordPress website werkt voor iedereen een eigen account aan te maken.

Het aanmaken van een account gaat op de volgende manier:

1. Login op je dashboard van WordPress. De reguliere login is https://jouwdomeinnaam.nl/wp-admin
  2. Klik in je dashboard vervolgens op ‘Gebruikers’
  3. Je zit nu in het scherm waar alle gebruikersaccounts van WordPress inzitten.
    Klik bovenin dit scherm op de knop “Nieuwe toevoegen”
  4. Vul alle gewenste velden in voor het nieuwe gebruikersaccount.

Het is verstandig om het voorgestelde complexe wachtwoord dat WordPress voor je genereert te gebruiken.

Zorg voor een sterk wachtwoord dat niet te achterhalen of te raden is en bewaar deze is een passwordkeeper.

Bekijk de video voor een uitleg.

Video afspelen over Account Maken WordPress
LIVE Sessie met Raoul

Online Masterclass Maak je eigen website met WordPress

Datum: dinsdag 11 okt ’22
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: normaal 97 nú Gratis

In 2 uur tijd maak ik LIVE een website met WordPress en Elementor.

Speciaal voor Coaches, Therapeuten en Trainers!

Wacht, neem in ieder geval het eBook mee

Maak geen beginnersfouten zoals vele anderen!
Neem alle 30 tips door en pas deze direct toe.