WordPress Inloggen

Volg het stappenplan om in te loggen in je WordPress website.

Inloggen in WordPress

De login pagina van WordPress is in principe altijd de volgende url:
 http://www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin/.

Het kan zo zijn dat je webdesigner de login pagina van je WordPress website verborgen heeft.
Het is dan handig om eventjes contact met de webdesigner op te nemen, waarschijnlijk is dit met een beveiligings plugin uitgevoerd en zul je er zelf ook niet achter komen.

Gebruikersnaam en Wachtwoord

Ben je beland op de login pagina van WordPress dan wordt er om je gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd.
Beide zijn hoofdlettergevoelig, houd hier rekening mee.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord van WordPress vergeten?
Geen enkel probleem.

Klik op de tekst “Wachtwoord vergeten?” onder de 2 velden van gebruikersnaam en wachtwoord.
Vervolgens vul je je email adres óf gebruikersnaam in.
Er zal een email worden verstuurd met daarin een link om een nieuw wachtwoord te genereren.
Let op; sla dit nieuwe wachtwoord direct op.

Problemen met inloggen?

Heb je ondanks deze uitleg toch nog problemen met het inloggen in je WordPress Dashboard, stuur dan gerust een email naar info@heijsen.nl

LIVE Sessie met Raoul

Online Masterclass Maak je eigen website met WordPress

Datum: dinsdag 11 okt ’22
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: normaal 97 nú Gratis

In 2 uur tijd maak ik LIVE een website met WordPress en Elementor.

Speciaal voor Coaches, Therapeuten en Trainers!

Wacht, neem in ieder geval het eBook mee

Maak geen beginnersfouten zoals vele anderen!
Neem alle 30 tips door en pas deze direct toe.