10 manieren waarop Managed WordPress Webhosting je SEO kan verbeteren:

Lees de 10 manieren waarop Managed WordPress Webhosting je ranking in Google kan verbeteren:

 1. Snelheid: Managed WordPress Webhosting is speciaal ontworpen om WordPress-websites sneller te laten laden dan een shared budget webhosting provider, wat een belangrijke factor is voor SEO.

 2. Betere uptime: Managed Webhosting biedt een hogere uptime dan shared hosting, wat belangrijk is voor het behouden van de positie in zoekresultaten.

  De Hosting is ondergebracht in een cluster van webservers waarbij de mogelijke downtime tot nihil is teruggebracht.
  Valt er een server uit, dan zullen de andere server dit geruisloos overnemen dus zal je nooit zomaar offline zijn.

 3. Beveiliging: Managed WordPress biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals automatische updates en malware scanning op de server, waardoor je website veiliger en betrouwbaarder wordt voor zoekmachines en bezoekers.

  Tevens is er op de server bij Heijsen bescherming tegen DDOS aanvallen.

 4. Automatische back-ups: de Webhosting biedt 180 dagen automatische back-ups, waardoor je in geval van problemen snel de website kunt herstellen en zo het risico op het verliezen van je Google ranking minimaliseert.

 5. Schaalbaarheid: Managed WordPress Webhosting biedt schaalbare webhostingopties, waardoor je je website snel kunt upgraden mocht je ooit eens in een tv-programma komen bijvoorbeeld. Je hoeft je dan geen zorgen hoeft te maken over het effect op je SEO.

 6. SEO-vriendelijke functies: WordPress Webhosting biedt SEO-vriendelijke functies, zoals de mogelijkheid om SEO-titels en metabeschrijvingen te bewerken, waardoor je je website gemakkelijker kunt optimaliseren voor zoekmachines met de plugin van Yoast SEO.

 7. Content Delivery Network (CDN): de Webhosting biedt eventueel de mogelijkheid gebruik te maken van een CDN, waardoor je website sneller kan laden voor bezoekers over de hele wereld en waardoor de prestaties van je website verbetert, wat goed is voor SEO en Google ranking.

 8. Toegang tot premium plug-ins: je hebt toegang tot premium plug-ins, zoals Elementor Pro, DIVI, WP Rocket die je kunnen helpen je SEO te verbeteren,

 9. Deskundige ondersteuning: ik biedt deskundige ondersteuning, waardoor je snel problemen kunt oplossen die de prestaties van je website beïnvloeden.

 10. Optimalisatie voor mobiele apparaten: Managed WordPress Webhosting biedt mobielvriendelijke ontwerpen en snellere laadtijden voor mobiele apparaten, wat een belangrijke factor is voor je SEO, aangezien Google de voorkeur geeft aan mobielvriendelijke websites en deze zal boosten in de ranking.

Google PageSpeed Insights

Gratis eBook

3 praktische tips voor een snelle website

Een eBook met 3 waardevolle video’s.
Zelfs je webdesigner en online marketeer wisten deze nog niet!

Meer dan duizenden ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

Wacht, neem in ieder geval
het eBook mee

30 tips om direct toe te passen

op je WordPress website.

Meer dan 252 ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

eBook WordPress Website Secrets