Managed v.s. Unmanaged WordPress Webhosting

Managed WordPress Webhosting en Unmanaged WordPress Webhosting verschillen op verschillende vlakken, waaronder:

  1. Beheer: Bij Managed WordPress Webhosting wordt het beheer van de website volledig overgenomen door de webhostingpartij, terwijl bij Unmanaged WordPress Webhosting de gebruiker altijd verantwoordelijk is voor het beheer van de website.

  2. Prestaties: Managed WordPress Webhosting is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress-websites en biedt betere prestaties dan Unmanaged Webhosting, omdat de hostingprovider verantwoordelijk is voor het beheer en de optimale snelheid en prestaties van de webserver.

  3. Veiligheid: Managed WordPress Webhosting biedt uitgebreide beveiligingsfunctionaliteiten, zoals automatische back-ups van 180 dage, beveiligingsupdates en bescherming tegen aanvallen, terwijl bij Unmanaged WordPress Webhosting de gebruiker zelf verantwoordelijk is voor de beveiliging van de website wat veel tijd en technische kennis vereist.

  4. Ondersteuning: Managed WordPress Webhosting biedt meestal uitgebreide technische ondersteuning, terwijl bij Unmanaged WordPress Webhosting de gebruiker zelf verantwoordelijk is voor het oplossen van problemen.

  5. Kosten: Managed WordPress Webhosting is duurder dan Unmanaged WordPress Webhosting omdat de gebruiker betaalt voor het beheer en de extra functionaliteiten die worden aangeboden.

Gratis eBook

3 praktische tips voor een snelle website

Een eBook met 3 waardevolle video’s.
Zelfs je webdesigner en online marketeer wisten deze nog niet!

Meer dan duizenden ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

Wacht, neem in ieder geval
het eBook mee

30 tips om direct toe te passen

op je WordPress website.

Meer dan 252 ondernemers zoals JIJ downloaden ook al deze tips!

eBook WordPress Website Secrets